Bridegenic: Hidden Paradise Wedding Venue

Katanya, tiap pasangan akan mempunyai ‘tantangan’ tersendiri saat mempersiapkan pernikahan. Yaaa, karena ini adalah salah satu moment penting dalam hidup sih ya. Pastinya kita punya keinginan untuk membuat senang diri sendiri dan juga keluarga, cuma menentukan jalan tengah antar keinginan itu yang kadang susah. Banyak cerita di luar sana, ada keluarga kedua belah pihak calon pengantin…

Read More

Now Playing: Amourisima

Reblogged from : amplifiednotes: Somebody told me to stop listening to sad songs when i’m feeling sad. Now, i’m actually kinda glad that i still can feel the rush of sad emotions going inside my chest while listening to this song. That i still can feel something about love. Because what is human without emotions? Sad…

Read More

Now Listening : Boy and Bear, A Moment Grace

and you realise in a moments grace you might just already be onto something good and when it comes back heavy  youll be more than ready like you should Currently listening this song all day …..

Read More

Me On: MASAK TV

Beberapa bulan lalu, saya sempat diundang sama temen temen dari @MasakTV untuk memasak! Yaiyalah ya masa’ menjahit.  Masak TV ini sekumpulan cowok cowok yang suka berbagi tips masak dari yang simpel sampe yang ribet, mereka bikin channel youtubenya gitu di sini. Buat yang mau belajar, monggo di cek ya. Saat syuting tuh seru bangeeeeet! Aku kan emang…

Read More

Now Playing: I’ve Grown Accustomed To Your Face

My kind of love song 🙂 I’ve grown accustomed to his face I’ve grown accustomed to his faceHe almost makes the day beginI’ve grown accustomed to the tuneHe whistles night and noon His smiles, his frowns, his ups, his downsAre second nature to me nowLike breathing out and breathing in I was serenely independent and…

Read More