Bridegenic: Hidden Paradise Wedding Venue

Katanya, tiap pasangan akan mempunyai ‘tantangan’ tersendiri saat mempersiapkan pernikahan. Yaaa, karena ini adalah salah satu moment penting dalam hidup sih ya. Pastinya kita punya keinginan untuk membuat senang diri sendiri dan juga keluarga, cuma menentukan jalan tengah antar keinginan itu yang kadang susah.

Banyak cerita di luar sana, ada keluarga kedua belah pihak calon pengantin yang beradu pendapat karena punya ego & keinginan masing-masing, untuk pengaturan ini itu dan lain sebagainya. Continue reading “Bridegenic: Hidden Paradise Wedding Venue”

Now Playing: Amourisima

Reblogged from : amplifiednotes:

Somebody told me to stop listening to sad songs when i’m feeling sad. Now, i’m actually kinda glad that i still can feel the rush of sad emotions going inside my chest while listening to this song. That i still can feel something about love. Because what is human without emotions? Sad emotions are not bad emotions, and you cannot understand happiness without knowing sadness.

I remembered that night when i found myself startled by the vagueness of love. That night when i found you, and how you looked like the same person i used to love, even without the presence of love that used to be mine.

Me On: MASAK TV

Beberapa bulan lalu, saya sempat diundang sama temen temen dari @MasakTV untuk memasak! Yaiyalah ya masa’ menjahit.  Masak TV ini sekumpulan cowok cowok yang suka berbagi tips masak dari yang simpel sampe yang ribet, mereka bikin channel youtubenya gitu di sini. Buat yang mau belajar, monggo di cek ya. Saat syuting tuh seru bangeeeeet! Aku kan emang udah doyan masak ya, jadi suasananya menyenangkan, trus sekalian aja aku spontan jahilin pake ngegombalin Koki nya dari persiapan ampe masakan jadi. Koki-nya ampe awkward moment gitu. HAHAHA Trus kemarin produsernya sempet bilang, episode yang ini sampe gak mau di-cut, jadi biar aja gitu panjang. X)) Seru banget! Kayaknya lucu juga kalo aku bikin acara masak sambil ngegombal ya #eaaa.

Selamat menonton Saya & Masak TV memasak Orak Arik! 😀

Now Playing: I’ve Grown Accustomed To Your Face

My kind of love song 🙂

I’ve grown accustomed to his face

I’ve grown accustomed to his face
He almost makes the day begin
I’ve grown accustomed to the tune
He whistles night and noon

His smiles, his frowns, his ups, his downs
Are second nature to me now
Like breathing out and breathing in

I was serenely independent and content before we met
Surely I could always be that way again and yet
I’ve grown accustomed to his looks, accustomed to his voice
Accustomed to his face

I’ve grown accustomed to his face
He almost makes the day begin
I’ve gotten used to hear him say
Good morning everyday

His joys, his woes, his highs, his lows
Are second nature to me now
Like breathing out, breathing in

I’m very glad he’s a man and so easy to forget
Rather like a habit one can always break and yet
I’ve grown accustomed to the trace of something in the air
Accustomed to his face